Алекс Дей

75_detalleАлекс Дей е признат за един от най-добрите мотивационни лектори в Америка. Освен това е смятан за изключително опитен и добър учител в сферата на продажбите и воденето на преговори. Автор е на повече от 13 книги. Непрекъснато публикува електронни материали и изнася лекции по цял свят. До момента е успял да обучи над 300 000 души.

Мисията  му  е свързана с  превръщането на обикновените хора в лидерите, които да започнат промяна и да се стремят  към развитието на човешкия капитал в рамките на своята организация за постигането на по-добро качество на работа и на нови по-високи нива на производителност в рамките на една и съща среда.  

Неговата организация е една от водещите в света, която цели  да обучи и промени хората, като създаде лидери  от световна класа, които да ръководят организации и да  насърчават  останалите да се стремят към личностно развитие и усъвършенстване.

 Автор е на  „Библия на продавача“, която е една от най-популярните му книги, като до момента е продал над един милион екземпляра.

В момента се занимава с проучване и изследване на човешкото поведение и обучава ръководителите на големи компании затова как да се стремят към личностно израстване и успешно ръководене и мотивиране на персонала. Броят на всички които присъстват на неговите лекции и курсове са средно 17 – 20 000 на месец, общо за САЩ, Мексико, Централна и Южна Америка.

Сред компаниите, чиито лидери е обучавал са:

  • ·         MOTOR´S DE MEXICO
  • ·         PEPSI
  • ·         MERCEDEZ BENZ
  • ·         CHRYSLER DE MÉXICO 

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*