Пол Маккена

 Пол Маккена е световноизвестен мотивационен лектор, хипнотизатор и автор на книги за само помощ и усъвършенстване. Неговите семинари и програми са разпространени в над 42 страни по света, а клиентите му надвишават 6 милиона.

Още след като завършва училище започва да се интересува от техники за позитивна лична трансформация. Постепенно прилага всичко, което е научил и забелязва много промени във всяка област от живота си. Това го кара да напусне работата си на радио водещ и да поеме в друга посока. Започва да разработва собствена програма, която е смесица от всичко, което е бил научил и приложил до този момент. От 1985 година работи над тази програма за себе израстване и постигане на успех, която е приложима за всички, във всяка една област от живота.

През годините е успял да разработи успешно редица програми за хипноза и само помощ при отказване на цигарите, отслабване и промяна на хранителния режим, за изграждане на добра само оценка и самоувереност, както и за промяна на нагласата, навиците и начина на мислене на тези, които са решили да вземат живота си в свои ръце и да поема в друга посока.

През последните двадесет години, Пол Маккена, е работил с милиони хора, на които е успял успешно да помогне да отслабнат, да откажат тютюнопушенето, да се справят с безсънието, да намалят стреса, както и да повишат самочувствието и самооценката си. Автор е на редица книги, аудио и dvd програми, разпространени в над 42 страни по света. Успява да продаде над 3 милиона копия от книгите си за хипноза и само помощ.

През годините е прилагал успешно програмата си за лична трансформация при работа с филмови звезди от Холивуд, олимпийски златни медалисти, рок звезди, кралски особи, бизнесмени, радио и телевизионни водещи.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*