Зиг Заглар

Зиг Заглар е най-влиятелният авторитет в света по въпроси, засягащи мотивацията. Международно признат говорител и специалист на високо ниво, неговия „ АЗ МОГА“ курс се преподава в над 3000 училища и стотици компании, и фирми използват неговите CD-та, книги и видео програми за обучение, за да мотивират и ефективно да обучават своите служители.

Като обучаващ специалист по продажбите, той издигна кариерите на хиляди с ефективните си стратегии, с които не просто се осъществяват продажби, а се изграждат професионалисти в тази област. „Продажбата не е нещо което правите на някой, това е нещо което правите за някого“. Аудио програмата му „Тайните на осъществяването на продажба“ е нещо което трябва да притежава всеки, който участва в света на продажбите.

Зиг Заглар е преподавал неговите принципи за по-ефективно убеждаване на  търговски организации, църковни групи, училища и бизнеса. Той е достигнал до хиляди  чрез множество телевизионни и радио изяви и чрез популярни аудио и видео програми за обучение. В продължение на много години неговият час в неделното училище в Първа баптистка църква, Далас, се излъчва всяка неделя сутрин, чрез спътник.

Преди години, Заглар изостави кариерата, където правеше рекордни продажби, за да помага на другите да станат по-успешни в личен и професионален план. Неговият успех в работата го направи един от най-успешните и водещи обучаващи в сферата на продажбите. Името му е синоним на доверие, мотивация и успех. Майстор по мотивационно говорене, Заглар има публикувани статии в The New York Times, The Washington Post, The Dallas Morning News, Fortune, Съксес и  списание Esquire, и се е появявал в Today Show, 20/20, 60 минути и шоуто на Фил Донахю.

Той притежава рядката способност да накара публиката  да се чувства комфортно и спокойно, и в същото време да следи с интерес лекциите. Като автор той има издадени десетки книги, аудио CD-та, и видео програми, включително най-известния му продукт: Как да останете мотивирани?  Зиг е пътувал повече от 3 милиона мили по света като лектор и преподавател.

http://www.mindperk.com/ZiglarBio.htm

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*