Биография на Джо Витале

Джо Витале е от хората, които притежават невероятна харизма и собствен стил за комуникация с хората около него.  Той е президент на корпорация „Hypnotic Marketing”, която е консултантска фирма, и е наричан „Буда на Интернет “ заради  комбинацията от духовност и бизнес нюх.

Също така участва в най-продаваната програма – „Тайната”, и обучава хората как да имат, правя, или да бъдат всичко, което искат и да постигнат целите си във всяка една област на живота.

Невероятната му история за използването на Закона за привличането в неговия живот е вдъхновение за хиляди хора по света. Преди 30 години, той е бил разорен, отчаян и е живеел на улицата. Чрез поредица от странни „съвпадения“, той е намерил своето призвание и вътрешен глас, което му е помогнало да продължи по пътя си и да стигне до голямата слава и до успеха. Той споделя своите знания и открития в няколко бестселъра и аудио програми.

Джо Витале взема сложни въпроси от психологията и ги прави лесни за разбиране и прилагане в живота на хората. Комбинирайки истинска, практическа мъдрост с уникален поглед върху нещата, той представя инструменти, спомагащи за откриването на нови възможности в живота.

Сред някои от клиентите на Джо са Дабълдей Книгите, американската асоциация на бизнес дамите, детската болница – Херман , PBS телевизия,  Американския Червен Кръст, както и много други малки и големи бизнес организации в много страни по света.

 

http://www.mindperk.com/VitaleBio.htm

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*